GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skott mot person på balkong i Stockholm

Brott • Publicerad 23 juni 2022
Polisen utreder händelsen som grovt vapenbrott. Arkivbild.
Polisen utreder händelsen som grovt vapenbrott. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person som befann sig på en balkong till en lägenhet i Björkhagen i södra Stockholm har träffats av ett skott eller fragment vid halv elva-tiden på torsdagskvällen, enligt polisen.

Skottet passerade genom balkongen och in i fasaden.

– Initialt var det en person som trodde att han hade blivit träffat på balkongen, men vi är lite osäkra på om det är en rikoschett eller ett fragment från där kulan har gått in. Personen är i princip oskadd, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Polisen utreder händelsen som grovt vapenbrott.

– Vi har spärrat av platsen, ska genomföra en teknisk undersökning och försöker söka fram den plats där skottet kan ha avlossats från. Sedan går vi igenom de vittnesuppgifter som finns i ärendet, säger Österling.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.