Annons
Nyheter

Sju döda hittade i hus i Alabama

USA • Publicerad 5 juni 2020
Sju vuxna har hittats döda i ett hus i Valhermoso Springs i norra Alabama i USA, efter larm om skottlossning. Arkivbild.
Sju vuxna har hittats döda i ett hus i Valhermoso Springs i norra Alabama i USA, efter larm om skottlossning. Arkivbild.Foto: David Goldman/AP/TT

Sju vuxna har hittats döda i ett hus i Valhermoso Springs i norra Alabama i USA. När polis kom till platsen, efter larm om skottlossning, brann delar av huset, rapporterar lokala medier.

En mordutredning har inletts. Mike Swafford vid sheriffmyndigheten i länet Morgan County säger att det inte finns något hot mot allmänheten, enligt ABC-kanalen Waay 31.

Annons

Myndigheten tror att dödsskjutningen utfördes av minst en person som flydde platsen efter dådet.

– Vi tror att de har lämnat området. Vi tror att någon kom till bostaden för att göra illa, gjorde det och sedan gav sig av. Vi tror att det är en enskild händelse, säger Swafford till tidningen The New York Times.

Ingen misstänkt har dock identifierats.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons