Annons
Nyheter

Sex ungdomar skadade när epa och bil krockade

Olycka • Publicerad 5 juni 2021
Sex unga personer fördes till sjukhus efter en trafikolycka i Lycksele.
Sex unga personer fördes till sjukhus efter en trafikolycka i Lycksele.Foto: Johan Nilsson/TT

En epa-traktor och en personbil krockade i Lycksele sent på fredagskvällen. Sex ungdomar fördes till sjukhus, varav fem med lindriga skador, enligt Västerbottens-Kuriren.

Tre flickor under 15 år vårdades för lindriga skador och har under lördagsförmiddagen fått lämna sjukhuset, enligt Region Västerbotten.

Annons

En ung kvinna i åldern 15–20 år fick måttliga skador och är kvar på sjukhuset.

Även två unga män i åldern 15–20 år fördes till sjukhus. De skadades lindrigt, och har under lördagen också fått lämna sjukhuset.

Lasse Rydstedt, räddningschef i beredskap, uppger för Västerbottens-Kuriren att olyckan inträffade vid en refug i centrala Lycksele.

– Det ska vara en sidokrock där det ena fordonet kört in i det andra fordonet. Sedan har förmodligen fordonet som blev påkört vält och hamnat på sidan vid en gräsplan, säger han till tidningen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons