GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sex döda i helikopterkrasch i USA

USA • Publicerad 23 juni 2022

Sex personer har omkommit sedan en helikopter kraschat på en väg på landsbygden i den amerikanska delstaten West Virginia, uppger räddningstjänsten för lokala medier.

Det är ännu oklart vad som orsakade olyckan, som inträffade i Logan County.

Helikoptern, en Bell UH-1B eller Huey som modellen brukar kallas, användes för att transportera turister. Den stod i lågor när räddningspersonal kom till olycksplatsen.

– Jag sprang så fort jag kunde och gick fram till helikoptern men elden var så varm och intensiv, säger Bobbi Childs som bor i närheten, till WSAZ.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.