Annons
Nyheter

Polisen söker vittne på film i Hagen-fallet

Brott • Publicerad 1 juli 2020
Polisen söker spår vid paret Hagens bostad. April 2020.
Polisen söker spår vid paret Hagens bostad. April 2020.Foto: Terje Pedersen

Polisen i Norge offentliggjorde på onsdagen en övervakningsfilm på en man som rörde sig i området Sloraveien i närheten av miljardärsparet Hagens hus, dagen då Anne-Elisabeth Hagen försvann. Man vill nu få kontakt med mannen.

"Polisen har än så länge inte kunnat identifiera mannen på filmen. Vi önskar därför att han själv eller de som vet vem han är tar kontakt med polisen", säger åklagare Haris Hrenovica i ett pressmeddelande.

Annons

Han eftersöks som vittne och misstänks inte ha koppling till försvinnandet, enligt polisen.

Anne-Elisabeth Hagen försvann i slutet av oktober 2018.

Polisen arbetade ursprungligen utifrån hypotesen att hon kidnappats men ändrade förra sommaren sin huvudteori till att hon dödats. Anne-Elisabeth Hagens man, miljardären Tom Hagen, misstänks för inblandning i hustruns död. Han häktades i slutet av april men försattes en dryg vecka senare på fri fot, även om misstankarna mot honom kvarstår.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons