Annons
Nyheter

Pistorius bror också han till rätten

Carl Pistorius stöttade sin bror Oscar under dennes borgensförhandlingar i rätten. Men nu ska sprintstjärnans bror ska själv ställas inför rätta.
Nyheter • Publicerad 24 februari 2013
Carl Pistorius (i blå skjorta) stöttade sin bror, den världsberömda sprintern Oscar Pistorius i rätten. Nu misstänks hans bror ha vållat en annans människas död i en smitningsolycka.
Carl Pistorius (i blå skjorta) stöttade sin bror, den världsberömda sprintern Oscar Pistorius i rätten. Nu misstänks hans bror ha vållat en annans människas död i en smitningsolycka.Foto: 

Han står misstänkt till att ha vållat en kvinnas död i en trafikolycka år 2010, rapporterar BBC.

Fallet har ingen koppling i övrigt till Oscar Pistorius som misstänks för mord efter att han skjutit ihjäl sin flickvän för drygt en vecka sedan. Pistorius hävdar själv att det rör sig ett fruktansvärt misstag och att han trodde flickvännen var en inkräktare. I fredags släpptes han mot borgen. Rättegången inleds i juni.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons