Annons
Nyheter

Personal slog larm om narkotikabruk

Polisen kallades till Grand hotell under natten till lördagen efter larm om att två drogpåverkade personer ska befinna sig på hotellets lastbrygga.
Borås • Publicerad 1 februari 2020

När polisen kommer till platsen finner man två personer i 20-årsåldern som uppvisar klara tecken på narkotikapåverkan. Båda två tas med till polisstationen.

– När vi kroppsvisiterar dessa två männen finner vi en olaglig pepparspray på en av männen vilket gör att han nu, förutom misstanke om narkotikabrott, också är misstänkt för brott mot vapenlagen, säger Sebastian Birgersson, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Annons

Hur männen lyckats komma ut genom personalvägen till lastbryggan är för polisen okänt.

– Antingen har männen lyckats på egen hand ta sig ut på lastbryggan eller så har någon hjälpt till, men detta vet vi alltså inget om, säger Birgersson.

Båda männen har medgett bruk av marijuana och misstänks nu för eget bruk av narkotika samt att den ena av männen misstänks för brott mot vapenlagen.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons