Annons
Nyheter

Misstänkt smygfotograf själv på foto

Brott • Publicerad 4 juni 2021
Elever på en gymnasieskola hittade en kamera som satts upp i ett omklädningsrum. Nu är en man i 25-årsåldern misstänkt för kränkande fotografering. Arkivbild.
Elever på en gymnasieskola hittade en kamera som satts upp i ett omklädningsrum. Nu är en man i 25-årsåldern misstänkt för kränkande fotografering. Arkivbild.Foto: Fredrik Persson/TT

När polisen undersökte en kamera som i smyg satts upp i ett omklädningsrum gjordes en oväntad upptäckt: Mannen som misstänks ha monterat kameran hade av misstag råkat ta en bild på sig själv.

Kameran hittades av elever på en gymnasieskola i Växjö tidigare i veckan och deras lärare gjorde en polisanmälan, skriver Smålandsposten. En man i 25-årsåldern sitter nu anhållen som misstänkt för kränkande fotografering.

– Nu är han misstänkt för ett fall av kränkande fotografering. Men utredningen kring honom kan växa. Vi har säkrat bevismaterial i kameran, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel till tidningen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons