Annons
Nyheter

Man död i drunkning utanför Landskrona

Olyckor • Publicerad 14 juni 2020
Både dykare och yträddare fanns på plats, och mannen påträffades och fördes till sjukhus med helikopter men kunde inte räddas. Arkivbild.
Både dykare och yträddare fanns på plats, och mannen påträffades och fördes till sjukhus med helikopter men kunde inte räddas. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har avlidit på sjukhus efter att ha hittats i vattnet vid Borstahusen i Landskrona. Polis, räddningstjänst och Sjöräddningen kallades till platsen under söndagseftermiddagen, efter att ett larm kommit om att en person befann sig i vattnet.

Både dykare och yträddare fanns på plats, och mannen påträffades och fördes till sjukhus med helikopter men hans liv kunde inte räddas. Mannens anhöriga har underrättats. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons