GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man död i skidolycka i Vemdalen

Olyckor • Publicerad onsdag 13:56
En man i 20-årsåldern har omkommit vid en skidolycka i Vemdalsskalet. Arkivbild.
En man i 20-årsåldern har omkommit vid en skidolycka i Vemdalsskalet. Arkivbild.Foto: Halvard Akvik/NTB Scanpix/TT

En man i 20-årsåldern har enligt polisen omkommit vid en skidolycka i Vemdalsskalet, rapporterar SVT Nyheter Jämtland.

Mannen hittades några meter ut i terrängen i anslutning till en av pisterna efter ett par timmars sökande på tisdagen. Mannens anhöriga är nu underrättade.

Dödsorsaken är ännu oklar, men utredningen är rubricerad som ”dödsfall utan misstanke om brott”.

En del av polisens utredning består i att kartlägga mannens hälsa före olyckan. En annan del är att kartlägga hur olyckan gått till, främst genom förhör med personer som han reste med och personer som var inblandade i sökandet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.