unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Kvinna i Partille vann 208 miljoner

Storvinnaren i veckans Lottodragning har hittats. En kvinna i 60-årsåldern från Partille kammade hem 208 miljoner kronor.
Foto: Noella Johansson/TT

Det var inte helt enkelt för Svenska spel att få tag på drömvinnaren:

– Första tre gångerna så tryckte hon bort mitt samtal men så senare under torsdagskvällen svarade en något frågande kvinna till slut, säger Pierre Jonsson i ett pressmeddelande.

Kvinnan var då helt ovetande om sin vinst och Svenska spel-representanten mjukstartade med att berätta att hon hade haft sju rätt på Lotto och vunnit en miljon kronor.

– Kvinnan blev redan då knäsvag, ”Herregud, har jag vunnit en miljon på Lotto”, undrade hon chockat, berättar Pierre Jonsson.

Men kvinnan hade också haft två rätt på Joker – vilket innebär att Drömvinsten föll ut.

– När jag gratulerade till 208 358 976 kronor blev det helt knäpptyst i luren och efter ett tag hördes ett svagt ”herregud”. ”Jag bara skakar, vilken tur att jag inte såg dragningen. Då vet jag inte hur det hade slutat”, sa hon med chock i rösten, berättar Pierre Jonsson.

Som mest hade kvinnan tidigare vunnit 2 000 kronor.

Läs mer