Annons
Nyheter

Helsingborgssupportrar i polisbråk på väg hem

En buss med Helsingborgssupportrar på väg hem från Borås efter matchen mot Elfsborg på söndagskvällen stoppades vid 20-tiden av polis på E 6 i höjd med Mellbystrand.
Nyheter • Publicerad 2 november 2009

Anledningen var att ett 30-tal supportrar rusat in på en bensinstation utanför Varberg och plockat på sig varor utan att betala. De hade bland annat tagit öl, chips och kanelbullar.

När polisen stoppade bussen för att kontrollera den utbröt en hätsk stämning. Bland annat så kastades saker mot polisen och en passerande väktarbil. Ingen kom till skada, men ett 30-tal personer är fotograferade.

– Det blir en utredning av det här. Vi ska se om vi kan identifiera några gärningsmän från stationens övervakningskamera, säger Jan Kapteijn, länsvakthavande befäl vid Hallandspolisen till TT.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons