Nyheter

Gripna misstänks för fler inbrott

Tre misstänkta inbrottstjuvar har gripits i Vårgårda. Stöldgods som hittats i bostaden kan komma från andra inbrott i trakten.
Nyheter • Publicerad 25 januari 2013

Polisen larmades till ett bostadsområde i Vårgårda på torsdagskvällen, efter att en boende sett tre misstänkta personer röra sig i området. När polisen kontrollerade dem matchade deras skor fotavtryck som hittats vid flera inbrott tidigare i Vårgårda. En av männen är i 35-årsåldern, medan de andra två är drygt 20 år. En av dem hade med sig en glashammare av den typ som brukar sitta i bussar. Under fredagen har de förhörts. Vid husrannsakan hittades en hel del stöldgods, varav en del kunde kopplas till inbrotten i Vårgårda, men allt är inte identifierat så polisen kollar även om stöldgodset matchar andra inbrott i Vårgårda-Herrljungaområdet. Alingsåspolisen räknar med att klara upp ett tiotal inbrott och mellan fem och tio inbrottsförsök genom gripandet.

Anne Engström
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.