Annons
Nyheter

Gessle tar avstånd från skandalvideo

Musikvideon till den finske housestjärnan Heikki L:s låt "You don't want love", som gästas av Per Gessle, har kritiserats.
Nyheter • Publicerad 28 maj 2014
Foto: BjËrn Larsson Rosvall / TT

Nu tar Gessle avstånd från videon, skriver Resumé.

Enligt Gessles management blev han chockad när han fick se videon – som bland annat visar en ung kvinna duscha, prova ut underkläder och umgås med en äldre man.

Annons

– Per Gessle medverkar som gästsolist på DJ Heikkis singel. Per adderade sin touch på låten, la sin sång i en studio i Sverige och det är Pers enda involvering i projektet, säger Per Gessles presskontakt Marie Dimberg till Resumé.

– Det är DJ Heikkis singel och det är DJ Heikki och hans skivbolag som tagit fram videon, fortsätter hon.

På Per Gessles Facebooksida står det att Roxettestjärnan "inte alls uppskattar videon" och att han därför inte lagt ut den på Facebook eller Twitter.

Det har också spekulerats i att musikvideon skulle vara en reklamfilm för mobiltelefontillverkaren Sony – en av företagets telefoner exponeras nämligen flitigt i videon. Det stämmer dock inte, enligt Jacob Andrén på Sonys pr–byrå Jung Relations.

– Det är inget som Sony Mobile står bakom, eller har betalat för. Naturligtvis tycker vi att videon är helt fruktansvärd, det är ytterst tråkigt att se sina produkter i det sammanhanget, säger han till Dagens Media.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons