Annons
Nyheter

Gästlista för vigsel publicerad

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary från Danmark, prinsessan Takamado från Japan och prinsessan Charlene från Monaco.
Nyheter • Publicerad 4 juni 2013
Foto: Scanpix

Det är några exempel på kungligheter som är inbjudna till prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills vigsel på lördag, enligt Aftonbladet, som säger sig ha kommit över gästlistan.

Bland övriga som enligt tidningen bjudits in är artisterna Peter Jöback och Marie Fredriksson, och golfspelaren Jesper Parnevik.

Annons

Inbjudna är också statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och hans partiledarkollegor Jan Björklund (FP), Göran Hägglund (KD), Annie Lööf (C) samt Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin.

Men Bertil Ternert, hovets informationschef, säger att "man ska vara aktsam med uppgifterna" i listan, då den inte är officiell.

– Vår lista, som är den slutgiltiga officiella, kommer nära vigseln, exakt tidpunkt kan jag inte säga, säger han till TT.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons