Nyheter

Fortsatt varning för halka

Trafikverket varnar under kvällen och natten för lokal snöhalka i hela Sjuhäradsområdet.
Nyheter • Publicerad 6 december 2011
Vid niotiden for en bil i diket vid riksväg 41 mellan Kinna och Fritsla.
Vid niotiden for en bil i diket vid riksväg 41 mellan Kinna och Fritsla.Foto: JOAKIM ERIKSSON/AGENA FOTO
Gårdagens halka fortsätter.
Gårdagens halka fortsätter.Foto: Lennart Magnusson

Efter gårdagens trafikkaos med minst 17 olyckor, varav större delen inträffade på riksväg 40, fortsätter det att vara halt. Under natten har det också lokalt kommit en del snö.

Vid åttattiden kom larm om att en bil kört i diket vid Åsvägen, strax innan Fjärdingskolan. Enligt larmet var det en person som satt på en buss som såg bilen fara i diket. Ingen person ska ha skadats enligt räddningstjänsten.

Vid niotiden halkade en bil i diket vid riksväg 41 mellan Fritsla och Kinna. Det är oklart om någon skadades.

Under dagen fortsätter det att vara runt nollan eller någon plusgrad. Någon lätt snöby kan dra förbi under dagen, och framåt eftermiddagen-kvällen börjar det snöa mer ihållande enligt senaste prognosen, och snöfallet ska fortsätta från och till fram till lunch i morgon. Snöfallet ser ut att bli av det lättare slaget och kan eventuellt ha inslag av regn.

Trafikverket varnar för lokal snöhalka i Sjuhärad från till i morgon bitti.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.