Nyheter

Flicka fast under spårvagn

En flicka i tioårsåldern skadades allvarligt när hon på måndagseftermiddagen hamnade under en spårvagn vid Wavrinskys plats på Guldheden i Göteborg.
Nyheter • Publicerad 25 oktober 2010
En blev påkörd och fastklämd under en spårvagn vid Wavrinskys Plats i Göteborg på måndagen. Flickan var vid medvetande när hon fördes med ambulans till sjukhus.
En blev påkörd och fastklämd under en spårvagn vid Wavrinskys Plats i Göteborg på måndagen. Flickan var vid medvetande när hon fördes med ambulans till sjukhus.Foto: BJRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Vagnen fick lyftas så att flickan kunde tas loss. Hon sövdes ner och fördes i ambulans till Sahlgrenska universitetssjukhuset, i närheten av olycksplatsen.

Hon hade då sällskap av sin mamma i ambulansen. Enligt polisen fick även två personer som chockades av olyckan tas till sjukhus.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.