Annons
Nyheter

Flera olyckor i snön och halkan

Flera olyckor inträffade på de svenska vägarna under torsdagsnatten till följd av halka och svårt väglag.
Väder • Publicerad 21 januari 2022
Flera trafikolyckor har inträffat på de svenska vägarna under torsdagsnatten till följd av svårt väglag. Arkivbild.
Flera trafikolyckor har inträffat på de svenska vägarna under torsdagsnatten till följd av svårt väglag. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Vid halv tolv-tiden kom ett larm om en trafikolycka på E4:an i Trosa kommun där två lastbilar kolliderat i det hala väglaget, skriver polisen på sin hemsida.

Ingen skadades i samband med olyckan, men bärgningsarbetet påverkade trafiken under en viss tid och polisen har uppmanat Trafikverket att salta vägarna i området.

Annons

I Enköping fick en personbil sladd under tidiga fredagsmorgonen och kördes in i räcket varpå en annan personbil kör in i den. En person klämdes fast, men enligt polisen rörde det sig inte om några allvarligare personskador.

Ytterligare rapporter om trafikolyckor i samband med halka över landet rapporterades under natten och morgonen och på flera håll är det problem i kollektivtrafiken på grund av det hala väglaget.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons