Annons
Nyheter

Erkänner fler sexbrott mot barn

Den 21-årige man i Kalmar län som misstänks för grova sexualbrott mot barn erkände vid dagens omhäktningsförhandling fler brott än han tidigare gjort.
Nyheter • Publicerad 23 april 2014

När förhandlingen inleddes erkände han brott mot åtta barn, men han anser inte att de är grova, rapporterar lokala medier.

Åklagare Linda Caneus har begärt att mannen ska sitta häktad i ytterligare fyra veckor. Totalt har tolv barn tilldelats målsägandebiträde i utredningen.

Inför dagens omhäktningsförhandling begärdes han häktad som misstänkt för sju fall av grov våldtäkt mot barn, sex fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn och tre fall av sexuellt ofredande mot åtta barn på den förskola där mannen praktiserat. Polis och åklagare jobbar med ytterligare fyra polisanmälningar – två som rör barn på förskolan och två anmälningar som rör barn utanför förskolan.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons