Annons
Nyheter

Chaufför för Postnord misshandlade bilist

En chaufför för Postnord misshandlade en annan bilist under rusningstrafiken på E6 utanför Kungälv på onsdagseftermiddagen.
Kungälv • Publicerad 8 september 2017
En chaufför för Postnord misshandlade en annan bilist under rusningstrafiken på E6 utanför Kungälv på onsdagseftermiddagen. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
En chaufför för Postnord misshandlade en annan bilist under rusningstrafiken på E6 utanför Kungälv på onsdagseftermiddagen. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.Foto: Emil Langvad/TT

En film som Aftonbladet tagit del av visar hur den blåa Postnordlastbilen svänger fram och tillbaka över vägen och hindrar en mindre Renault från att köra förbi.

Lastbilen svänger in framför personbilen och tvingar den att stanna. Chauffören kliver ur, klädd i blåa kläder, och slår ner den som kör personbilen.

Annons

– Han gick ner för räkning, killen i Renaulten, säger ett vittne till tidningen.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

– Helt förkastligt och totalt oacceptabelt. Den här chauffören har kört för sista gången för oss, säger Per Ljungberg, kommunikationschef på Postnord, till Aftonbladet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons