Annons
Nyheter

Bråk misstogs för drunkningsolycka

Olyckor • Publicerad 19 juni 2020
Ett stort räddningspådrag drogs i gång – men det visade sig handla om ett ordenligt gräl mellan en man och en kvinna som tagit sig ett kvällsdopp. Arkivbild.
Ett stort räddningspådrag drogs i gång – men det visade sig handla om ett ordenligt gräl mellan en man och en kvinna som tagit sig ett kvällsdopp. Arkivbild.Foto: Johansen, Erik/NTB Scanpix/TT

En man och en kvinna började gräla häftigt under en sen simtur i Falkenberg på torsdagskvällen. Deras bråk misstogs för ett drunkningstillbud och ett stort räddningspådrag inleddes, rapporterar P4 Halland.

Fem räddningsdykare samt räddningstjänst, polis, ambulans och sjöräddning larmades strax före klockan 22.

– När vi kom fram möttes vi av en man och en kvinna som simmat långt ut från stranden och sedan hamnat i storbråk med varandra. Vi fick ta in dem till stranden, men de var dock helt utom fara, säger Mats Rydberg, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, till radion.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons