Annons
Nyheter

Bildextra: Var snöade det mest i Sjuhärad? Avgör själv med läsarnas bilder

Stora delar av Sjuhärad ligger under ett vitt täcke av snö. Det har skapat problem i trafiken, men även skapat ett vackert vinterlandskap.
Hur ser det ut där du bor? Skicka gärna in dina bilder till oss!
Kartan uppdateras löpande.
Sjuhärad • Publicerad 10 mars 2023

Här saknas innehåll

Många sjuhäringar vaknade upp till snötäckta trädgårdar och bilar. Borås Tidnings Jonas Kulneff fick skotta sig ut ur garaget på Bäverstigen i Tranemo.

– Det kom 50 centimeter snö bara i natt. Jag borstade av bilen i går kväll, säger han.

Annons

Men det vita vädret skapar inte bara problem – utan även vackra vyer. Nu vill vi på Borås Tidning se hur det ser ut där du bor! Det kan vara allt från vita snötäcken, till snögubbar och lek i snön. Vi vill se hur du har det på årets hittills vitaste dag!

Skicka in en bild till oss via formuläret. Skicka gärna med ditt namn, vilken ort, eller stadsdel som bilden är tagen. Vet du snödjupet hos dig får du jättegärna skicka med det också. Bilderna som skickas in kommer att publiceras på bt.se.

Se alla bilderna – formuläret hittar du längst ner:

Här saknas innehåll

Kristoffer Elisson SnyggSkicka e-post
Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons