Nyheter

Bil proppad med tabletter – man åtalas

Brott • Publicerad 9 juni 2020
Tullverket bedömer att narkotikan som hittades i en bil i Verköhamnen i Karlskrona skulle vara värd cirka fem miljoner kronor vid försäljning. Arkivbild.
Tullverket bedömer att narkotikan som hittades i en bil i Verköhamnen i Karlskrona skulle vara värd cirka fem miljoner kronor vid försäljning. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Hundratals burkar med narkotikaklassade tabletter fanns i underredet på en bil som rullade i land i Verköhamnen i Karlskrona den 24 februari i år. Även inne i bilen fanns tabletter gömda i fastskruvade fack – totalt hittades 200 000 tabletter. Nu har en man i 20-årsåldern mot sitt nekande åtalats för grov narkotikasmuggling, rapporterar Blekinge Läns Tidning.

Enligt Tullverket skulle beslaget vara värt cirka fem miljoner kronor vid försäljning, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.