GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Biden möter pressen ensam efter Putinträff

USA/Ryssland • Publicerad 12 juni 2021
USA:s president Joe Biden.
USA:s president Joe Biden.
Foto: Charlie Neibergall/AP/TT

USA:s president Joe Biden tänker hålla en egen presskonferens efter toppmötet med sin ryske kollega Vladimir Putin på onsdag.

– Vi förväntar oss att mötet blir uppriktigt och okomplicerat och en solo-presskonferens är ett lämpligt forum för att tydligt kommunicera med den fria pressen vad som tagits upp vid mötet, säger en Vitahustjänsteman till de journalister som reser med Biden.

Träffen äger rum i Genève i Schweiz. Enligt tjänstemannen är alla detaljer ännu inte på plats, men de båda ledarna kommer att delta i såväl ett arbetsmöte som ett sammanträde i mindre format.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer