Annons
Nyheter

Äldre kvinna fortsatt försvunnen

Olyckor • Publicerad 26 juni 2020
Polisen fortsätter sökandet efter en äldre kvinna utanför Katrineholm. Arkivbild
Polisen fortsätter sökandet efter en äldre kvinna utanför Katrineholm. ArkivbildFoto: Maja Suslin/TT

Den kvinna i 70-årsåldern som under måndagskvällen rapporterades försvunnen från sin sommarstuga i Julita utanför Katrineholm är fortfarande inte hittad.

Polisen sökte under natten till fredagen efter kvinnan och har under morgonen fortsatt sökandet med bland annat hundförare.

Annons

De senaste dagarna har hemvärn, frivilliga och polis, med bland annat helikopter, hundar, motorcykel och genom vittnesuppgifter från allmänheten, letat efter kvinnan.

Vid försvinnandet hade kvinnan, som beskrivs vara i fysiskt god kondition men med en sjukdomsbild som gör det svårt att orientera sig, varken med sig mobiltelefon eller sin plånbok. Men polisen utesluter inte att hon kan ha tagit sig någonstans med tåg, exempelvis till sin fasta bostad i Stockholm. Därför ber de även om vittnesmål och upplysningar från människor utanför sökområdet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons