Annons
Nöje

"Här är ditt liv" får öppen sluttid

När Lasse Holmqvist ledde "Här är ditt liv" på 1980–talet var det med en öppen sluttid, vilket innebar att sändningarna inte tog slut på ett visst klockslag.
Nöje • Publicerad 3 mars 2010

Nu har Ingvar Oldsberg fått igenom samma krav inför höstens omgång av programmet, uppger Expressen.

– Vi siktar på sex stycken 90–minutersprogram. Men en viss flexibilitet måste vi ha. Om Ingvar Oldsberg drar över programtiden så får han göra det, säger Albert Svanberg, chef för SVT Göteborg, till tidningen.

Annons

Enligt Svanberg kände sig Ingvar Oldsberg tidigare "hårt bunden" av en direktsändning som måste sluta på ett exakt klockslag. Och programledaren är nöjd med beslutet om en öppen sluttid.

– Jag får alltså precis som jag vill och jag tycker det är unikt att man kan få en öppen sluttid år 2010 då allt ska vara tablåbestämt. Folk ska alltså inte veta när programmen slutar – och vem stoppar mej om jag drar över ett bra tag, kanske en halvtimme? säger han till tidningen.

"Här är ditt liv" har säsongspremiär den 4 september. (TT Spektra)

Bildtext: Ingvar Oldsberg.

Foto: Karin Grip/SvD/Scanpix

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons