Annons
Nöje

Exakt så sade panelen

...om Lettlands bidrag ”Wolves of the sea” i SVT:s Inför Eurovision song contest som sändes under söndagen.
Nöje • Publicerad 13 maj 2008

Lena Philipsson: ”Jag tycker att det är genant. Det är vuxna människor som har klätt ut sig i utklädningskläder. Helt utan trovärdighet. Det är ju en ”hookig” refräng – men den är ju så billig, den är så ”cheap”. Men det är något man kan följa, så den får en poäng för refrängen. Det andra är så pinsamt bara!”

Babben Larsson: ”Jag blir förbannad när jag ser det här. Det här är slöseri med folks tid. Att försöka lära ut koreografi till människor som inte ens kan ta upp koreografi. En plastig lågbudgetlåt. Och inte ens ett års förråd och förbrukning av E-types pyroteknik kan rädda det här. Det blir noll!”

Annons

Thomas Lundin: ”Det är ett förnedrande av barnkulturen. För det är väl någon slags barnsång de försöker göra. Men barn är väl värda mycket mer kvalitet än det här? De går omkring och ler men blickarna är helt döda. Det ser ut som att de fattar att det är genant. Och det gör de helt rätt i.”

Shirley Clamp: ”Jag är i ett känsligt läge här nu. För Christer sade ju innan att det här är svenskt. Då vill jag bara förtydliga att upphovsmännen är svenskar och jag tycker att det är jättehemskt det här. Jag råkar känna en av upphovsmännen – men dig gillar jag jättemycket. Nej, jag tycker att det är jättetråkigt och hemskt. Usch! Det här får bli min tredje nolla?”

Thomas Järvheden: ”Ja, jag känner att Brandsta city släckers handikappade kusiner ville vara med på något sätt. Jag vet inte. Det är så dåligt! Och jag känner också att jag är rädd att folk kommer rösta på det här för de har så dålig smak. Den får en poäng för att jag tror att den kommer att få lite röster.”

Christer Björkman: ”Den här låten ratades av den svenska juryn. Det är lite läskigt när de går och vinner i ett annat land. Det har hänt en gång förut med Norge och en låt som hette ”Hive”. De var väldigt kaxiga de där upphovsmännen under resan och tittade snett på oss – och sen blev de ju sist. Det är lite läskigt. Man hoppas ju alltid att de skall hamna efter oss.”

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons