Nöje

Ännu mera Björn i Borås

Nu har det hänt igen.
Biljetterna till Björn Gustafssons extraföreställning på Folkan tog slut direkt.
Och nu anordnas ytterligare en extraföreställning.
Nöje • Publicerad 27 mars 2008
Biljetterna till Björn Gustafssons show på Folkan i höst tog slut direkt ? därför ordnas nu extraföreställning samma kväll.
Biljetterna till Björn Gustafssons show på Folkan i höst tog slut direkt ? därför ordnas nu extraföreställning samma kväll.Foto: MONTAGE - Scanpix/Tomas Karlsson, BT

BT berättade i går om det stora intresset för Björn Gustafssons humorshow på Folkan i höst. En extraföreställning fick sättas in under onsdagen.

Men publikanstormningen vill inte sluta.

Biljetterna till extraföreställningen tog slut direkt och i går bokade kongressadministratören Anna Lilja in en tredje tid på Folkan för Björn Gustafsson, Özz Nûjen, Soran Ismail och Måns Möller.

Show nummer tre startar 22.30, precis efter de andra föreställningarna den 25 oktober.

– Biljetterna till extraföreställningen tog slut på en förmiddag. Özz Nûjen hade själv kollat bokningarna på nätet och sett att båda föreställningarna var fulla. Han ringde oss och bad om att få sätta upp en tredje föreställning, berättar Anna Lilja vid Borås turist- och kongressbyrå, som tycker att det är kul att boråsarna jagar biljetter som aldrig förr.

– Det är verkligen jätteroligt!

Återstår att se om det blir en fjärde föreställning vid midnatt...

Eric Klefberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.