1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Köper Boråsföretaget – anställda går över

Som en del i Pulsens satsning på tillväxt förvärvar man nu samtliga aktier i det lokala företaget Make IT. ”Våra bolag har samma värderingar vilket är en bra grund för att både anställda och kunder skall fortsätta utvecklas”, säger Thomas Lantz, styrelseordförande i Make IT.
Thomas Lantz, styrelseordförande i Make IT och Martin Hogmalm, vd på Pulsen production.
Foto: Pressbild

Under måndagen stod det klart att det Boråsbaserade IT-företaget Make IT förvärvas av Pulsen production AB. Det skriver Pulsen i ett pressmeddelande.

Make IT som har varit verksamma i över 18 år har 21 anställda och omsätter cirka 40 miljoner kronor. Samtliga anställda på Make IT kommer att gå över till den nya verksamheten på Pulsen.

– Våra medarbetare är nyckeln som genom erfarenhet, engagemang och långsiktighet ger kunderna en upplevelse över förväntan. Vi vill genom förvärvet bygga ännu mer kompetens tillsammans med våra nya kollegor för att fortsätta vara en attraktiv och personlig partner till våra kunder, säger Martin Hogmalm, vd på Pulsen production i pressmeddelandet.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på bt.se, appen MinBT och e-tidning alla dagar. 3 månader för endast 99 kr! (ord pris 597 kr)

quote
Våra bolag har samma värderingar vilket är en bra grund för att både anställda och kunder skall fortsätta utvecklas.

Förvärvet är ett led i Pulsens ambition om att stärka sin IT-drift med ytterligare kompetens.

För de som är kunder på Make IT kommer verksamheten att fortsätta som vanligt under sammanslagningen av de två verksamheterna.

– Våra bolag har samma värderingar vilket är en bra grund för att både anställda och kunder skall fortsätta utvecklas, säger Thomas Lantz, styrelseordförande i Make IT i pressmeddelandet.