Annons

Nätverksfrukost med Zetterberg

Med fralla och högintressanta talare ska företagsfolk lockas till frukostmöten på Högskolan. Att fler ska lära känna högskolan inifrån och nätverka med dess personal hör till syftet med dessa nya träffar.
Näringsliv • Publicerad 11 november 2009
Högskolans Staffan Lööf och Connect Sjuhärads Klas Ekdahl planerar frukostar för näringslivsfolk.
Högskolans Staffan Lööf och Connect Sjuhärads Klas Ekdahl planerar frukostar för näringslivsfolk.Foto: Ingemar Brink

– På det här sätter öppnar vi upp oss på ytterligare ett sätt, säger Staffan Löf, utvecklingsdirektör på Högskolan.Frukostarna genomförs i samverkan med Connect Sjuhärad.

– Att föra samman näringsliv och akademi är ett viktigt område för oss. Frukostidén har fallit mycket väl ut i Göteborg, där Connect samverkar med Chalmers kring dessa arrangemang, säger Klas Ekdahl på Connect Sjuhärad.

Fyra gånger per år är det tänkt att köra frukostar . Premiär är det 12 november 07.15 med Christer Zetterberg, VD-förflutet i bland annat Volvo och Carnegie. Föranmälan hos Connect Sjuhärad.

Ingemar Brink
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons