Annons
Nyheter

Remstam & BHC

Nyheter • Publicerad 7 maj 2008

Noterar att min högstadiekollega, Mattias Remstam, är klar för BHC. Inte för att vi var så vida vänner men vi vet vilka vi är. Kan vara en bra värvning men kan också bli en sval värvning. Remstams problem har alltid varit att han har mer talang än ambition. HV brukade åka och titta på honom på veckomatcherna, vid söndagsdrabbningarna i Nittorps ishall tenderade han att vara lite "seg". Vid 26-års ålder gick han till HV efter en "sommar-camp" som förmodligen reducerade hans kroppsmassa med sisådär 30% (och killen är bra muskulös).

Han var lika talangfull inom samtliga idrotter men som vi bekant känner till så slår ambition klass. Som idrottsvän håller jag nu tummarna och för dem som känner Mattias så säger de att killen har ett hjärta av guld. Men ett hjärta av guld vinner inga titlar, det gör däremot en vilja av stål.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons