Nyheter

Rättelse: Det var Steve Bruce

Nyheter • Publicerad 7 mars 2008

Jag har fått ett gäng mail rörande Mathias Svensson och hans karriär i England. Framförallt vill folk göra mig påmind om att det var Steve Bruce och inte Stuart Pearce som Mathias gick upp i duell med. Rätt skall självklart vara rätt och jag hyser en beundran för folk som har en lika stark kärlek till fotbollen som jag har.

Det har varit en arbetsam vecka för mig efter Milans förlust men jag kan konstatera att Arsenal har tagit sig i kragen. För att dra det ett steg längre så är det självklart så att de utländska tränarna har inneburit en ny dimension för den engelska fotbollen. Annat var det på den tiden då man gick direkt från träningen till puben. I Italien har man alltid skött sitt missbruk snyggt, fråga Maradona. Eller som Preben Elkjaer svarade då han ställdes till svars för sitt leverne under sin karriär i Verona.

Media: Du var på krogen igår och sågs halsa en flaska sprit, kommentar!

Preben: Fel. Två flaskor. Samtidigt.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.