Annons
Nyheter

Ola, Bodström, Dulee & Ferry

Nyheter • Publicerad 17 februari 2008

Ligger hemma i sängen och uppdaterar mig om världsläget efter helgens bravader i Sälen. Läser om Dulee Johnson (fotbollsspelare i AIK) som har kört berusad i helgen. Hans mittfältspolare, Bojan Djordjic, kommenterar det hela: Han har ju inte direkt kört ihjäl någon. AIK fortsätter att bidra till begåvningsreserven.

För att kommentera melodifestivalen så minns jag Idol-Ola då han välkomnade Thomas Bodström till Tv-laget i fotboll: "Om du undrar över något så är det bara att fråga, det är kanonkillar allihop" Idol-Ola visste inte vem Bodström var. Överhuvudtaget. Men kom igen. Bodström har trots allt spelat allsvenskt i AIK. Han har också varit minister, även om denna parentes kan vara Ola förlåten.

Slutligen kan man väl bara konstatera att skidskyttarna har tränat hårdare än någonsin och det verkar verkligen ha gjort susen. Ferry tyckte på det stora hela att det var ok och kommenterade sin insats: "Hade det varit SM så hade jag vunnit"

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons