Nyheter

En sorgens dag

Nyheter • Publicerad 5 mars 2008

Milan är utslaget ur CL och morgonen känns tom. Vidare måste Mathias Svensson lägga ner sin karriär och det är en hjälte som snörar av sig skorna. Minns honom från England då han gjorde premiär. Om jag inte missminner mig så gick han upp i en höjdduell med legendaren, Stuart Pearce. Mathias var inte i närheten av bollen, satsade fullt och landade på nacken. Han bars ut på bår och Pearce bara skakade på huvet. När jag tänker på Mathias karriär så är jag någonstans förvånad över att han har kunnat vara verksam så här länge.

Tittar man på skadan så vet jag precis vad den innebär då jag har exakt samma problem, Artros. Artros innebär att ledytorna är slitna och att du nöter direkt på märgen. Skall jag beskriva hur det känns så är det som att du har träningsvärk eller känner trötthet i skelettet.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.