Vad blir det till middag?
SERVICEHUSEN
BLOMBACKA OCH SJÖBOKLINT
Måndag: Köttfärssås med potatis/pasta. Fiskgratäng med sås och potatis. Tisdag: Kokt fisk med persiljesås och potatis. Fläskpannkaka. Onsdag: Skånsk kalops med potatis. Kycklingsallad med dressing och bröd. Torsdag: Blomkål/broccolisoppa. Kålsoppa med färs. Fruktcocktail med vaniljvisp. Fredag: Korv stroganoff med potatis/ris. Asiatisk sjötunga med räksås och potatis. Lördag: Stekt fisk med remouladsås och potatis. Järpar med gräddsås och potatis. Söndag: Kalkonschnitzel med sås och potatis. Fisk Julienne med sås och potatis.
DALHEM
Måndag: Isterband med stuvad potatis och grönsaker. Pyttipanna med stekt ägg, rödbetor och grönsaker. Tisdag: Fisk Benedictine med sås, potatis och grönsaker. Gratinerad falukorv med potatismos och grönsaker. Onsdag: Köttbullar med sås, potatis och grönsaker. Panpizza med grönsaker. Torsdag: Kycklingsoppa. Bärpaj med vaniljsås. Fiskpudding med skirat smör, potatis och grönsaker. Fredag: Kassler med potatisgratäng och grönsaker. Färsbiff med sötsur sås, klyftpotatis och grönsaker. Lördag: Sprödbakad kolja med kall sås, potatis och grönsaker. Hackad fläskkotlett med sås, potatis och grönsaker. Söndag: Schnitzel med gräddsås, potatis och grönsaker. Fiskgratäng med sås, potatis och grönsaker.
DUVAN OCH TRAPPEN
Måndag: Ost- och skinkgratinerad blomkål. Stekt rödspätta med remouladsås och kokt potatis. Tisdag: Kalops med rödbetor och kokt potatis. Kokt fisk med smögensås och kokt potatis. Onsdag: Leverbiff med gräddsås och kokt potatis. Fiskgratäng med räksås och kokt ris. Torsdag: Ängamat. Pannkaka. Fisk med täcke av crème fraîche och purjolök, kokt potatis. Fredag: Hemlagad lasagne. Inlagd sill med färskpotatis, gräddfil och rödlök. Lördag: Ugnsbakad kassler med ananas och ris. Fisk Skagen med sås, kokt potatis. Sommarbakelse med bär. Söndag: Nötstek med rödvinssky och stekt potatis. Stekt laxkotlett med dillsås och kokt potatis. Rabarberpaj med vaniljsås.
FAGERSRO
Måndag: Kokt köttkorv med pepparrotssås och potatis. Viltskavsgryta med potatis och grönsaker. Tisdag: Pannbiff med stekt lök, gräddsås och potatis. Blodpudding med stekt bacon och grönsaker. Onsdag: Matjessill med gräddfil och potatis. Potatis- och köttfärsgratäng med grönsaker. Torsdag: Kycklingsoppa. Fisk Benedictine med potatismos och grönsaker. Blåbärskaka med vaniljsås. Fredag: Gräddstuvad pytt i panna. Järpar med sås, potatis och grönsaker. Lördag: Fiskpudding med smörsås, potatis och grönsaker. Söndag: Kycklingfilébitar i krämig tomatsås, potatis och grönsaker.
HERRLJUNGA, NYHAGA
Måndag: Dragonfisk med sås, potatis och råkost. Vinbärskräm. Tisdag: Fläskköttsgryta med tomat, purjolök, potatis och råkost. Saftsoppa med skorpor. Onsdag: Varmkorv med potatismos och råkost. Torsdag: Högsbosoppa med skinksmörgås. Banankaka med vaniljglass. Fredag: Fisk Bordelaise med sås, potatis och råkost. Krusbärskräm. Lördag: Hovmästarbiff med sås, potatis, lingon och råkost. Citrussoppa. Söndag: Porterstek med sås, potatis och råkost. Fromage.
HERRLJUNGA, GÄSENE
Måndag: Kokt korv med mos och ärtor. Mangosoppa. Tisdag: Mandelfisk med kokt potatis, sås och morötter. Onsdag: Kycklingklubba med kokt potatis/ris, sås och broccoli. Citrussoppa. Torsdag: Ängasoppa med smörgås och köttpålägg. Björnbärspaj med grädde. Fredag: Fiskbullar med kokt potatis, sås och ärtor. Hallonkräm. Lördag: Biff à la Lindström med sås, kokt potatis, gröna bönor. Glassbakelse. Söndag: Fläskköttsgryta med kokt potatis, sås och blomkål. Karamellpudding.
HESTRA MIDGÅRD OCH SPINNROCKEN
Måndag: Oxjärpar med sås och potatis. Kycklinggryta med ris. Tisdag: Stekt fisk med potatis och stuvad spenat. Makaroner med köttbullar. Onsdag: Lunchkorv med sås och potatis. Fiskgratäng med potatis. Torsdag: Minestronesoppa. Mannagrynspudding. Pyttipanna med rödbetor. Fredag: Kalops med potatis och rödbetor. Fisksoppa. Mannagrynspudding. Lördag: Fiskgratäng med sås och potatis. Potatisgratäng med skinka. Söndag: Stek med potatis och sås. Färsmedaljong med potatis och sås.
SANDERÖD
Måndag: Köttkorv med senapssås, sommargrönsaker och potatis. Fiskgratäng. Tisdag: Stekt strömming med stuvad spenat och potatis. Rostbiff med potatissallad. Onsdag: Pannbiff med lök, sås, blandade grönsaker och potatis. Fiskburgare med hollandaisesås. Torsdag: Ostsoppa. Blåbärspaj med vaniljsås. Oxpytt med stekt ägg. Fredag: Grekisk färsbiff med basilikasås, morötter och potatis. Fiskbullar med räksås. Lördag: Matjessill med gräddfil, ägg, gräslök och potatis. Skinka. Söndag: Kassler med svampsås, klostergrönsaker och potatis. Karibisk fiskgratäng.
SKOGSLID
Måndag: Fläskkorv med vitsås, potatis och grönsaker. Kryddjärpe med pizzasmak, sås, potatis och grönsaker. Tisdag: Strömmingslåda med potatismos och grönsaker. Pastagratäng carbonara. Onsdag: Köttfärsbiff med sås, potatis och grönsaker. Fiskbullar i dillsås med potatis och grönsaker. Torsdag: Lantsoppa (fläskkött). Pyttipanna med stekt ägg. Våffla med sylt och grädde. Fredag: Korv stroganoff med potatis/ris och grönsaker. Bakad potatis med räkröra. Lördag: Skeppartorsk med sås, potatis och grönsaker. Köttfärsrätt. Söndag: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och grönsaker.
RESTAURANG VÅGLÄNGDSGATAN
Måndag: Köttbullar med brunsås, potatismos och amerikanska grönsaker. Stekt salt sill med löksås, ärter och potatis. Tisdag: Kokt hokifilé med ägg- och persiljesås, ärter och potatis. Kycklingschnitzel med svampsås, broccoli och potatis. Onsdag: Stekt falukorv med stuvad vitkål och potatis. Pannbiff med stekt lök, brunsås, morötter och potatis. Torsdag: Grönsakssoppa. Ostkaka med sylt och grädde. Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, blomkål och potatis. Fredag: Rostbiff med potatissallad och salladsbuffé. Skinksås med blomkål och potatis.