Annons

"Toan i Horred är nödvändig"

Toan i Horred har öppnats igen.
Mark • Publicerad 15 november 2009
Ingemar Olsson, Varbergs Sparbank, Michael Tams Horreds IF, Lars Wåkerås Marks kommun och Lars-Inge Dahl, Ica-Supermarket.
Ingemar Olsson, Varbergs Sparbank, Michael Tams Horreds IF, Lars Wåkerås Marks kommun och Lars-Inge Dahl, Ica-Supermarket.Foto: 

Efter att kommunen bestämt att den offentliga toan vid Ica-parkeringen i Horred skall stängas, har detta väckt en irritation bland Horredsborna.

Många är ju i stort behov att ha nära till en toalett, och affärer, banker och andra inrättningar har ingen möjlighet eller skyldigheter att ställa upp med toaletter för allmänheten.

– Tillgång till en offentlig toalett är en nödvändighet, säger Kjell Hugoson som har tagit initiativ till denna lösningen. Horreds IF ansvarar för tillsynen och näringsidkarna runt parkeringen står för kostnaderna.

Magnus Larsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons