Nyheter

Så här har det gått i Mariedal Cup

Nu har många matcher spelats och andra omgången är i full gång.
Nyheter • Publicerad 12 november 2011

I Boråshallen har Elfsborg II gått vidare till andra omgången då laget slutade tvåa i sin grupp. Göteborgskamraterna såg synnerligen stabila ut och vann sina samtliga matcher i första omgången. Tolv poäng och 24-0 i målskillnad.

I Boråshallen har även BK Forward fortsatt att imponera. Laget vann sin grupp i andra omgången efter tre vinster och en oavgjord. Efter dramatiska händelser och vilda protester stod det klart att BK Häcken knep andra platsen. Det betyder i sin tur att IF Elfsborg I slutade trea i gruppen och åkte ut i andra omgången.

I Fristadhallen fortsätter Norrby I att bjuda på bra fotboll. Laget vann första gruppen och har vunnit sina två första matcher i andra omgången. Det ser lovande ut med andra ord.

Värt att notera är även att Elfsborg III vann sin grupp i andra omgången efter fyra raka segrar. Laget är således klara för spel i tredje omgången.

IFK Värnamo som brukar gå långt i turneringen kom tvåa i sin grupp i andra omgången.

Det lokala laget Hestrafors lyckades vinna sin första grupp och är därmed klara för spel i andra omgången.

Joakim Malmberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.