Nyheter

Norrbys Mergim Krasniqi nära hattrick när Norrby gick vidare

Norrby I fortsätter att imponera. Nu har laget åtta raka segrar. I den sista trepoängaren mot Gunnilse satte målvakten Mergim Krasniqi två mål. Se klippet längst ned i artikeln!
Nyheter • Publicerad 13 november 2011
Foto: 

Efter fyra segrar i första omgången fanns det skäl att tro att de blåvita boråslaget skulle åka på tuffare motstånd i andra omgången. Men, inget lag har varit i närheten av att stoppa Norrby ännu. I andra omgången slutade laget på 22-7 i målskillnad.

I Norrbys sista match i den andra omgången var Gunnilse piskade att vinna med flera mål för att ha chans till avancemang. Göteborgslaget satsade därför på att ha en utespelare i mål, en tämligen offensiv sådan skall det tilläggas.

Den kloke Norrbymålvakten som till vardags vaktar målet i Norrbys a-lag i division I var inte sen med att utnyttja situationen. Så fort han räddade ett skott tittade han snabbt upp och drog en utspark i mål. Två gånger om dessutom. Vid ett tredje tillfälle var det nära, men då smet bollen precis utanför vänstra stolpen.

 

Joakim Malmberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.