Annons
Nyheter

Kaosartade scener i lokalderbyt

Med 30 sekunder kvar av Elfsborg I–Sjömarken I rann känslorna över. Sifs Chris Hunt satte in en vårdlös tackling på Beriar Feraj, som svarade med att dra ner den förstnämnde. Båda visades ut.
Nyheter • Publicerad 8 november 2009
Foto: Jonas Ekelund

Elfsborg tog snabbt ledningen (Calle Wede) mot Sjömarken, men hade därefter problem med att freda sig mot de grönvitas attacker. De gulsvarta gjorde emellertid både 2-0 och 3-0 i matchens slutskede.

Det som dock blev den stora snackisen efter tillställningen var incidenten mellan Elfsborgs Beriar Feraj och Sjömarkens Chris Hunt.

Annons

Feraj hade bollen vid ytterkanten av Sjömarkens straffområde när Hunt satsade för fullt och satte in en tackling i ryggen på Elfsborgs landslagsman. Domaren visade direkt det röda kortet, men när Hunt var på väg från händelsen gjorde Feraj en rörelse mot Sjömarkenspelarens ansikte. Hunt föll till golvet och vred sig i smärtor.

Och den andra utvisningen på ett par sekunder var ett faktum.

Matchen avslutades med spel tre mot tre.

Jonas Ekelund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons