I skuggan av turneringen
Två kockar och ett tiotal köksbiträden ser till att hålla spelarna mätta under helgen. Under lördagen lagades lunch till 750 personer. 200-300 liter köttfärssås krävdes för att alla skulle bli mätta och nödja.
Och efter lunchen var det bara att sätta igång att laga middag. Biffstroganof och ris stod på menyn.
- Det gäller att verkligen vara väl förbered, att hacka grönsakerna i tid och ha framförhållning, säger Annika Albrecht, som är ansvarigt köksbiträde på plats.
En annan som verkligen jobbat hårt under helgen är kocken Ulf Holm som visar oss hur köttfärsås lagas i 100-liters grytor.
I övrigt utgörs personalen i regel av yngre tjejer som hjälper till i köket.
Restaurang Balder har många års erfarenhet av att laga mat till ett stort antal människor. Varje dag serverar de 800-1000 lunchportioner till studerande vid Borås Högskola.