Nyheter

Läsarbilder

Vi publicerar ett urval av läsarnas bilder varje vecka. En av dessa koras sedan till månadens bild och belönas med 500 kronor.
Nyheter • Publicerad 11 augusti 2008
bild 1/40
"Försten i är bäst" - denna gången blev det dött lopp mellan Rasmus och Frida Seger. Bilden är tagen i Stenungsund av Cia Spjuth, Borås.
Kusinerna Meja och Doris är på picknick i det gröna. Bilden på de gulliga barnbarnen är tagen vid Almenäs av mormor/farmor Marianne Johansson.
En promenad i solnedgången på stranden vid Olofsbo. Hanna Johansson, Sjömarken, har tagit bilden.
Bild tagen på Malta från Bugippa mot Gozo 2008-07-07. Foto: Bertil Hellén, Frufällan.
Den här bilden tog Nora Mahfoud, Borås, utanför sin stuga i Ranua, Finland den 24 juni.
Härliga smultron finns det gott om på Rya åsar. Foto: Magnus Stedt.
Martin W Carlsson gick en kvällspromenad på Södra Näs utanför Varberg och fick syn på detta underbara par, mamman lärde ut hur man fångar kvällsmat.
Arne Johansson, Hökerum, har fotograferat sommarblommor.
Semesternöje i Grekland. Bilden togs en kväll i juni på Grekiska ön Kalymnos. Fisk blev det också, om än liten, men katten blev nöjd i alla fall. Fotograf är Yvonne Andersson.
Mor och dotter vallar getter i Taurusbergen ovanför Alanya i Turkiet. Bilden togs under en bilutflykt i maj i år. Foto: Leif Svensson, Sparsör.
På vinden fann Anders André detta vackra byggnadsverk, stort som en badboll. Efter ett samtal till Anticimex, kom ett par snälla gentlemän och rev det hela på bra mycket kortare tid än vad det tagit att bygga det, om än getingarna var många många fler. Foto: Anders André
Den här lilla tjejen med sin klubba hade klämt sig ända fram till kravallstaketet för att få en glimt av Adam Tensta under sommartorsdagen. Foto: Lars Bäckström.
Nog märks det att Gothia Cup pågår.... här är det tyska supporters som följer och stöttar sitt lag. Foto: Leif Johansson, Örby.
Här sitter Alfred och morfar. De är på semester i ett soligt Falkenberg. Det är mamma Åsa som tagit kortet.
Mycket spännande, men oh, så härligt. Tindra badar med morfar Tomas i Överlida. Foto: Yvonne Östanbäck, Fritsla.
Varje år anordnas ett lådbilsrally i samband med midsommarfirandet i Torsby. Rallyt är öppet fär sexåringar och det var full fart i alla heat. Foto: Magnus Stedt.
Foto: Elisabeth Kostin, Svaneholm.
Nog blir Hanatorps brygga (Örby) utnyttjad även utan badgäster. Foto: Leif Johansson.
Ett sommarminne från Visby. Foto: Uno Andersson, Kinna.
När Sabina Henrikssons väninnor Heléne från Kalmar och Eva från Alvesta, var på besök i Borås ingick givetvis en titt på Pinocchio. Sabina fick en ögonblicksbild över ett "gående möte".
Efter en veckas semester i Montenegro skickar Leif Johansson, Örby, över detta motiv från strandpromenaden i Herceg Novi, där det varje kväll kom en kille med en boaorm, för att sälja ett foto när han hade hängt ormen runt halsen på den köpande turisten...
Ninni Lind skickar en bild på en söt liten tjej som delade ut risgrynspåsar (som innehöll små sockerhjärtan), då Ninnis arbetskamrat Peter Lillvik gifte sig i Äspereds kyrka med sin Catrin den 28 juni i år.
Ljuv musik vid slåttergillet runt Götseredstugan. Foto: Maths Kärrstedt, Sandhult.
Bilden är tagen sent på kvällen söndagen den 13 juli på ett fält mellan Almenäs och Bredared. Foto: Magnus Stedt.
Dags att tänka på vintern. Humlor samlar nektar från blommorna. Foto: Elisabeth Kostin, Svaneholm.
Diana Pajazetovic har fotograferat sonen Liam som uppträder i folkvimmlet till tensta killarna på scen en torsdagskväll i Borås.
Den här söta minken träffade Albin Thureson, Brämhult, på i Apelviken, Varberg när han besökte sina vänner.
Hannah Lyche tar hjälp av Borås Tidning - även på Böda strand på Öland. Fotograf Christina Lyche-Lind.
Foto: Elisabeth Kostin, Svaneholm.
Hans Adolfsson, från Lillehammer i Norge, skriver så här: Sender et flott bilde etter en storartet prestasjon fra Huldraheimen, Espedalen, i Norge? Sensasjon er at Monica Adolfsson er fortsatt røykfri etter 7 uker og toppen av Ångsjøfjellet, 1361 m.o.h., er nådd. En enorm opplevelse. Jotunheimen i bakgrunn og oss toppvandrere er Tove, Monica, Lennart og Hans Adolfsson.
Dessa dykarna fångade Birgitta P Holmblad på bild ute på Hönö.
Foto: Elisabeth Kostin.
Vackra vyer i Norge har Jenny Hagen, Rångedala, upplevt på semestern.
Bilden är tagen i Glommen när kompisarna Thyra och William för första gången vågar hålla i en manet. Foto: Ann-Charlotte Rydén, Bredared.
Bilden är tagen klockan 24.00 från min systers köksfönster på Andenes i Nordnorge den 23 maj i år då jag var och firade min brors 50-årsdag, berättar Ellbjörg Jonassen, Överlida.
Foto: Anders André
Torsdagen den 10 juli var det en klarblå himmel och strålande sol över Öland. På kvällen ökade vinden och molnen och solen kämpade om herraväldet vilket gav en så här vacker bild på Ölandsbron. Bilden tagen med en kompaktkamera HP Photosmart M627 av Lena Tellborg, Borås.
Det var många som ville se premiären på Vallarna. Dom här på första parkett gick in gratis! Foto: Gitte Ståhl, Hyssna.
Denna bilden togs vid Torpa stenhus en sån? där vanlig dag denna sommar: ena stunden strålande solsken, nästa stund hårt regn. Bilden togs av Twan Vrielink, Holland. (Personen som "flyger" i bilden heter Jaana Isokoski från Sparsör .
Inanna med hunden Lizzy väntar på badvädret vid en utflykt till St. Hålsjön. Foto: Elisabeth Kostin.
"Försten i är bäst" - denna gången blev det dött lopp mellan Rasmus och Frida Seger. Bilden är tagen i Stenungsund av Cia Spjuth, Borås.
Kusinerna Meja och Doris är på picknick i det gröna. Bilden på de gulliga barnbarnen är tagen vid Almenäs av mormor/farmor Marianne Johansson.
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.