Annons

Ytterligare "Idol"-deltagare coronasmittad

Tv • Publicerad 26 september 2020
Indra Elg. Arkivbild.
Indra Elg. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Fredagskvällens sändning av "Idol" på TV4 blev minst sagt speciell. Deltagarna uppträdde från sina hotellrum eftersom fyra av dem hade smittats med coronaviruset: Herman Silow, Affe Hagström, Nadja Holm och Caspar Camitz.

Nu bekräftar produktionen att ytterligare en deltagare i programmet var smittad med corona: Indra Elg som röstades ut i fredagens final, skriver Expressen.

Annons

"Därav är isolering av idolerna viktigt i det här sammanhanget och vi kommer fortsätta att ihop med läkare hålla tydliga rutiner och sätta hälsan i första rummet", skriver Malin Knave, exekutiv producent, i ett sms till tidningen.

Indra Elg säger att det "var svinjobbigt" att få beskedet.

– Jag var ganska säker på att jag hade corona redan innan beskedet. Jag kände mig ganska sjuk när jag skulle sjunga men kände att det var mesigt att stå över när det inte var bekräftat, säger hon till Expressen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons