GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Young M.A – en rejäl besvikelse

Young M.A

Album: Herstory in the making
Bolag: M.A Music/3D
Genre: Hiphop/Trap

När Katorah Marrero (Young M.A) äntrade hiphopscenen 2016 slog hon många av sina manliga kollegor på fingrarna med sitt flow, sin teknik och textmässiga finess. Dessa förmågor besitter hon fortfarande, men innehållsmässigt lämnar debutalbumet ”Herstory in the making” mycket att önska. Marrero rappar mestadels om brudar, sex, pengar, diverse berusningsmedel och sin egen stolthet.

Kvinnosynen är tröttsam, visserligen verkar hon i slutet av albumet vilja väga upp det med rader om ”smarta, självständiga kvinnor” men det känns märkligt, för hon har redan gett intrycket av att kvinnor är hjärtekrossande vaginor på två ben. Ljudbilden, ödslig domedags-trap, känns förlegad utan ansats till innovativa grepp. Enformigt och tråkigt.

Läs mer