GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Viralskräckisen "Cloverfield" får ny uppföljare

Filmbolaget Paramount verkar vilja smida medan järnet är varmt och släppa ytterligare en uppföljare efter succén med "Top gun: Maverick" i somras. Den här gången är det "Cloverfield" som dammas av, rapporterar Deadline.
Film • Publicerad fredag 20:00
JJ Abrams kommer tillbaka för att producera uppföljaren till originalfilmen som han både skrev och producerade 2008. Arkivbild.
JJ Abrams kommer tillbaka för att producera uppföljaren till originalfilmen som han både skrev och producerade 2008. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Skräckfilmen hade premiär 2008 och blev en stor framgång, delvis tack vare en viral marknadsföringskampanj där en tillsynes hemmafilmad överraskningsfest plötsligt avbryts av ett utomjordiskt skrik och explosioner. Greppet användes även i filmen, karaktärerna filmar varandra med handkameror likt "The Blair witch project" som hade premiär knappt tio år tidigare.

Filmen har hittills fått två uppföljare, "10 Cloverfield Lane" och "The Cloverfield Paradox". Filmerna utspelar sig i olika världar och det är okänt om den nya filmen blir en direkt uppföljare till den första filmen.

Vad som är känt är att det blir skräckveteranen Babak Anvari som regisserar med JJ Abrams som producent. Abrams skrev och producerade också den första Cloverfieldfilmen för 14 år sedan.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.