Annons

Victoria Silvstedt dolde sig bakom masken

Utförsåkning och bandy ledde till att flera i juryn gissade rätt: Det var modellen Victoria Silvstedt som dolde sig bakom figuren Isvargen i TV4:s "Masked singer".
Tv • Publicerad 16 april 2021
Victoria Silvstedt
Victoria SilvstedtFoto: TV4

Det är programmets publikpanel som röstar om vilken känd person som ska få stanna kvar och vem som tvingas avslöja sig. Juryn, bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren får gissa vem de tror döljer sig bakom de olika maskerna.

Isvargen har sjungit "När vi gräver guld i USA" och nu var det dags för "I kissed a girl". Jurymedlemmarna har gissat på både Izabella Scorupco och Lisa Miskovsky, men den här gången hamnade de till slut på rätt spår.

Annons

– Jag fastnade vid det här med bandystaden, det är ju Bollnäs eller Lidköping. Victoria Silvstedt är från Bollnäs. Senast du var här pratade du om en miljonhit som alla hade hört och Victoria släppte ju en låt som blev stor, sade Måns Zelmerlöw

Även Pernilla Wahlgren gissade rätt:

– Det är många saker som gör att jag är säker. Bott i norr och i ett furstendöme, välkommen till "Masked singer" – Victoria Silvstedt!

"Masked singer" bygger på ett koncept från Sydkorea och har blivit en dundersuccé i USA. Förra veckan sågs den svenska versionen av 1,6 miljoner tittare. Hittills har fyra av programmets maskerade sångare avslöjtats, men fortfarande återstår Voodoodockan, Enhörningen, Godisautomaten, Draken, Roboten, Korpen, Monstret och Sjöbjörnen.

Fakta: De har funnits bakom masken

Sven Melander

Christina Schollin

Lotta Schelin

Victoria Silvstedt

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons