Annons

"Valorant" släpps som mobilvariant

Spel • Publicerad 2 juni 2021
"Valorant" kommer snart att finnas i mobilvariant.
"Valorant" kommer snart att finnas i mobilvariant.Foto: Riot Games/TT

Amerikanska Riot Games taktiska förstapersonsskjutare "Valorant" fyller ett år, och enligt utvecklarna har man nu 14 miljoner pc-spelare varje månad.

"Ett av våra främsta mål det här första året var att förtjäna förtroendet och respekten från den globala FPS-gemenskapen, och bevisa för dem att 'Valorant' alltid kommer att upprätthålla grunderna i en sann värdig tävlingsinriktad taktisk skjutare", säger exekutiva producenten Anna Donlon i ett pressmeddelande.

Annons

Det är ingen hemlighet att Riot Games – som främst är känt för "League of legends" riktar in sig på esportscenen även med "Valorant", med precisa kontroller och fem-mot-fem-matcher.

Därför är det kanske något överraskande att bolaget meddelar att "Valorant" även kommer att släppas i en version för mobiltelefoner.

Något datum för när mobilvarianten lanseras anges inte.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons