Annons

Se hela dj-spelningen från Gina Tricot-husets tak

I april gjorde dj- och klubbprofilen Gino Pettersson en liveströmmad dj-spelning i klocktornet på Carolikyrkan i välgörenhetssyfte. Nu är han tillbaka med samma koncept – den här gången på Gina tricots tak.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Musik • Publicerad 4 juni 2021 • Uppdaterad 7 juni 2021

Ett projekt med tre livesända dj-spelningar runt om i Borås, i stil med David Guettas från olika världsstäder, pågår just nu i Borås. Den första spelningen var i april, och nu är det dags för den andra. Den här gången direktsänds arrangemanget fredagen 4 juni från Gina tricots tak, på BT.se.

– Det var verkligen en så skön känsla att stå där uppe. Det allra roligaste och finaste var när jag körde sista låten, stängde av och hörde applåder från flera balkonger omkring. Det var säkert människor på ett 20-tal balkonger som stod och jublade. Det var nog en av det häftigaste känslorna jag känt i min karriär, säger Gino Pettersson om den första spelningen.

Annons

Den här gången spelar Gino Pettersson senare på kvällen, mellan 21 och 22. Anledningen är att det även ska göras en ljusshow, som de vill ska lysa upp himlen i skymningen.

– Vi vill göra det här ett steg bättre än förra gången, med större ljusshow, fler kameror. Dessutom vill vi fira att det här med coronan är på väg bort nu, säger Gino Pettersson.

Det hela är också ett välgörenhetsprojekt, och under varje spelning får tittarna möjlighet att skänka pengar till välgörenhetsorganisationer som jobbar för barn med psykisk ohälsa.

Sista spelningen är planerad till den 18 juni, men platsen är ännu inte klar.

Gino Pettersson, dj.
Gino Pettersson, dj.Foto: Lars-Åke Green
Elin ThornbergSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons