Annons

Superhjälte åker ur "Masked singer"

Nästa figur att skickas hem från "Masked singer" är den rosa superhjälten. Panelmedlemmen Måns Zelmerlöw lyckades gissa rätt på vem som dolde sig bakom masken.
Tv • Publicerad 14 april 2023
Vem döljer sig bakom superhjältens mask om inte Carolina Klüft? Pressbild.
Vem döljer sig bakom superhjältens mask om inte Carolina Klüft? Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4/TT

– Du har pratat om att vara stark och har inte alltid stått längst fram. Det kanske handlar om prispallen. Men sedan så stod du väldigt långt fram väldigt många gånger, sade Zelmerlöw till superhjälten.

Och visst var det olympiska sjukampsmästaren Carolina Klüft som stod där när programmets superhjälte blivit demaskerad.

Annons

I ledtrådarna fick man bland annat veta att den maskerade sångerskan var en ombytlig mångsysslare som barn, att hon "höjer ribban" och "vill lämna över stafettpinnen" samt att hon gillar "att skoja till det".

Bland gissningarna förekom namn som Josefin Crafoord, Keyyo och Linnéa Claeson – innan Zelmerlöw till slut prickade rätt.

I programmet sjöng Klüft "Det kommer bli bra" av Laleh och panelen var imponerad av hennes sångfärdigheter.

– Jag har faktiskt sjungit inför 10 000 hemma i Växjö på Stortorget tillsammans med min idol Carola, men det är nog inget som folk vet om, sade hon efteråt.

Trots det blev hon hemskickad efter en "face off"-duell där studiopubliken i stället föredrog konkurrenten "T-rex och forskaren".

Kvar i grupp ett är nu även Magiska boken, Karamellen och Fågelskrämman.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons