Annons

Summerburst satsar på att hållas i september

Musik • Publicerad 7 juni 2021
Musikfestivalen Summerburst ser ut att bli av på Ullevi i början av september. Arkivbild.
Musikfestivalen Summerburst ser ut att bli av på Ullevi i början av september. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Festivalen Summerburst meddelar att man satsar fullt ut på ett genomförande 2021, givet att Sverige når nivå fyra eller högre i regeringens öppningsplan.

Om Summerburst kan genomföras i sommar blir festivalen det första stora svenska musikevenemanget att kunna genomföras sedan nedstängningen i mars 2020.

Annons

"Vi har förberett och jobbat med planering för evenemang i över ett år med ytor, publikflöden och tekniska lösningar. Trygghet i alla former för våra besökare är vår absoluta prioritet och vi kommer naturligtvis följa de då rådande föreskrifterna. Om läget förändras och festivalen inte skulle kunna gå att genomföra får besökarna självklart överföra sina biljetter till nästa år eller få pengarna tillbaka", säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst i ett pressmeddelande.

Klara för festivalen är sedan tidigare demonproducenten DJ Snake, Coone och Will Sparks. Den 10 juni presenteras fler artister.

Summerburst planeras äga rum på Ullevi 3–4 september.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons