GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Styrkebesked från självklar artist

Lamix

Album: A.D.H.D
Bolag: Sony Music/NBL Sound
Genre: Hiphop

Likt Greta har Lamix vänt en diagnos till en tillgång, vilket debuten anspelar på. I maj var det klimatdemonstration med konsert i Stockholm, Lamix var en av artisterna på scen. Hiphop och klimataktivism är omaka par, miljöboven lyxkonsumtion är ju hiphopens statusmarkör. Lamix album ifrågasätter inte detta, men raderna om materiellt överflöd känns kulissartade, iakttagande. Lamix skiner mest när han rappar om genrens kärnbudskap: revansch, lojalitet, hårt arbete. Då tvivlar vi inte på vare sig ordens äkthet, känslorna eller kampen.

Produktionen är melodiskt mjuk, refrängstark och svår att motstå. Texterna är genomgående träffsäkra. Alla rappare är inte självklara artister, Lamix är det och ”A.D.H.D” är ett styrkebesked.

Läs mer